Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Suma necesară pentru tratamentul regizorului…

Suma necesară pentru tratamentul regizorului Viorel Mardare, adunată în doar două zile

La două zile de când a fost lansată campania pentru susținerea regizorului Viorel Mardare, diagnosticat cu cancer, au fost colectați banii necesari pentru tratamentul acestuia, 107 000 de euro. Campania rămâne însă deschisă, iar donații pot fi făcute în continuare. Într-un mesaj pe pagina de Facebook a campaniei #ViorelWillGoOn sunt aduse mulțumiri tuturor celor 3 114 donatori.

„Yes we did!
Acum e greu să găsim cuvintele potrivite ca să ne exprimăm recunoștința pentru suportul vostru!
Viorel vă este foarte recunoscător pentru donațiile și gândurile bune care i-au dat și mai multe forțe să lupte și să învingă!
Săptămâna viitoare revenim cu mai multe detalii despre tratamentul pe care îl va urma.
Un mare OMENESC, mulțumesc!
PS: Campania rămâne deschisă, puteți dona în continuare!”, se precizează pe pagina de Facebook a campaniei.

Regizorul în vârstă de 36 de ani, care este autorul mai multor producții video, ce au făcut Moldova cunoscută și peste hotarele ei, a fost diagnozticat cu cancer de o clinică din Germania. Boala i-a afectat rinichii, plămânii și ficatul.

„EU NU CREDEAM CĂ EXISTĂ ATÂTA DRAGOSTE ÎN JUR. Poate Bojica mi-a trimis năpasta asta ca să holbez oleacă ochii. Și să vă văd pe toți așa: frumoși, cu suflet mare. Și să vă mulțumesc din suflet pentru toate, tuturor. Sau poate Bojica a greșit destinatarul, o simplă eroare birocratică în ceruri. Despre erori am să vă povestesc când prind oleacă la puteri. Poate luni. Acum însă am rămas fără cuvinte. Mă duc să adun cuvintele. Mă închin în fața voastră — dar așa, tare puțin, cât să nu mă doară bubele. Vă mulțumesc”, a scris Viorel Mardare pe pagina sa de Facebook la 10 august, când, la numai o zi de la lansarea campaniei, au fost adunați peste 80 de mii de euro.

Pentru donații onlie, accesați următorul link: https://www.gofundme.com/viorel-must-go-on

Donațiile fizice pot fi făcute la sediul Atelier S. Prodan (or. Chișinău, str. Kogălniceanu, 25, ap.1). Informații suplimentare privind donațiile fizice: +373 79900100 (Alexandrina) sau +373 79999833 (Ghenadie).