06:04:06 20.04.2024
Stiri

Suma necesară pentru tratamentul lui Viorel Mardare, STRÂNSĂ în mai puțin de două zile! „Un mare OMENESC, mulțumesc!”

Social 11.08.2018 11:00 Vizualizări1788 Autor: Ziarul National
Suma necesară pentru tratamentul lui Viorel Mardare, STRÂNSĂ în mai puțin de două zile! „Un mare OMENESC, mulțumesc!”


Suma necesară pentru tratamentul talentatului regizor și jurnalist Viorel Mardare a fost strânsă pe platforma de crowdfunding în mai puțin de două zile de la lansarea campaniei.

De joi și până sâmbătă dimineața erau adunate peste 111 mii de euro, bani cu care Viorel va putea începe tratamentul într-o clinică din Austria. Donațiile au fost făcute de peste 3 000 de persoane, cei care au fost sensibilizați de cazul lui Viorel Mardare donând între 5 și 1 000 de euro fiecare.

„Yes we did! Acum e greu să găsim cuvintele potrivite ca să ne exprimăm recunoștința pentru suportul vostru! Viorel vă este foarte recunoscător pentru donațiile și gândurile bune care i-au dat și mai multe forțe să lupte și să învingă! Săptămâna viitoare revenim cu mai multe detalii despre tratamentul pe care îl va urma. Un mare OMENESC, mulțumesc! PS: Campania rămâne deschisă, puteți dona în continuare!”, scrie pe pagina de Facebook #ViorelMustGoOn.



Amintim că Viorel Mardare a aflat verdictul crunt al medicilor din Germania acum o săptămână - cancer, mai exact adenocarcenom. Boala i-a afectat rinichii, plămânii, ficatul și avansează foarte rapid.

Într-un mesaj postat ieri pe Facebook, Viorel le mulțumea tuturor pentru ceea ce au făcut pentru el: „Poate Bojica mi-a trimis năpasta asta ca să holbez oleacă ochii. Și să vă văd pe toți așa: frumoși, cu suflet mare. Și să vă mulțumesc din suflet pentru toate, tuturor. Sau poate Bojica a greșit destinatarul, o simplă eroare birocratică în ceruri. Despre erori am să vă povestesc când prind oleacă la puteri. Poate luni. Acum însă am rămas fără cuvinte”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md