20:28:57 16.04.2024
Stiri

Al cincilea moldovean internat în spital după accidentul din Federația Rusă va fi adusă acasă: Tânărul de 20 de ani va ajunge duminică în R. Moldova

Social 10.08.2018 13:38 Vizualizări1230 Autor: Ziarul National
Al cincilea moldovean internat în spital după accidentul din Federația Rusă va fi adusă acasă: Tânărul de 20 de ani va ajunge duminică în R. Moldova


Încă un cetățean care s-a ales cu mai multe traumatisme după accidentul produs sâmbăta trecută în regiunea Kaluga din Federația Rusă urmează să fie adus în R. Moldova pentru a continua tratamentul.

Tânărul de 20 de ani va fi preluat de un reprezentant SMURD care va ajunge astăzi cu o echipă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență în Federația Rusă.

Cea de-a cincea victimă din cele opt internate la spital imediat după accident va fi transportată la Chișinău cu trenul de pe cursa Moscova - Chișinău și va ajunge acasă duminică.

De pe peronul gării, aceasta va fi preluată de o ambulanță SMURD și va fi dusă la Institutul de Medicină Urgentă din capitală.

Amintim că zilele trecute au fost aduse în R. Moldova și cele șase corpuri neînsuflețite ale moldovenilor care au decedat în tragicul accident produs în regiunea Kaluga, dar și patru cetățeni din cei opt internați în spital.

Potrivit IGSU, bunurile materiale ale persoanelor decedate și traumatizate în tragicul accident din Kaluga care se aflau în microbuzul accidentat au fost preluate de ofițerii Inspectoratului, iar rudele și apropiații le pot lua după ce prezintă actele de confirmare.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md