După victoria la San Jose și accidentarea la Montreal, Mihaela Buzărnescu va rata US Open, ultimul Mare Șlem al anului

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu, numărul 20 mondial, a anunțat că nu va putea participa la ultimul turneu de Mare Șlem al anului, Openul Statelor Unite, din cauza accidentării pe care a suferit-o miercuri la Montreal, informează site-ul WTA.

Buzărnescu (30 ani), care a cucerit duminica trecută primul său titlu în circuitul profesionist feminin, a suferit o entorsă la glezna piciorului drept, în setul al treilea al meciului cu ucraineanca Elina Svitolina, la scorul de 3-6, 7-6 (5), 4-3. Românca a primit îngrijiri medicale la marginea terenului, înainte de a fi scoasă din arenă într-un scaun cu rotile, în aplauzele spectatorilor.

„Veste bună: niciun os nu este rupt. Veste rea: un ligament este rupt, două sunt întinse. Sunt foarte tristă că nu voi juca în US Open Series, însă voi face totul pentru a mă recupera pentru turneul asiatic”, a scris Mihaela Buzărnescu pe pagina sa de pe rețeaua Twitter, mulțumindu-le totodată fanilor săi pentru mesajele de încurajare.

Buzărnescu a ținut, de asemenea, să-i mulțumească și ucrainencei Elina Svitolina, care a sărit imediat în ajutorul româncei, după ce aceasta s-a prăbușit în lacrimi pe teren. „Îți mulțumesc, Elina Svitolina pentru ajutorul tău de pe teren! Voi reveni, așa că putem termina cel de-al treilea set”, a glumit jucătoarea română.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...