16:28:29 23.04.2024
Stiri

UTIL // Cetățenii R. Moldova vor putea să se programeze ONLINE pentru a beneficia de servicii CADASTRALE și cele de stare civilă

Social 09.08.2018 15:40 Vizualizări1191 Autor: Ziarul National
UTIL // Cetățenii R. Moldova vor putea să se programeze ONLINE pentru a beneficia de servicii CADASTRALE și cele de stare civilă


Cetățenii care vor dori să obțină acte cadastrare, precum și de stare civilă eliberate de Agenția Servicii Publice (ASP) vor putea să se programeze în prealabil, fără a mai sta în rânduri la ghișeu.

Astfel, cetățenii se pot înscrie la oricare centru multifuncțional al ASP utilizând Sistemul informaţional „Programare electronică”. Doritorii se pot adresa prin intermediul paginii web oficiale a Agenţiei www.asp.gov.md/ro/programare-online, telefonic la numerele de contact ale centrelor multifuncționale afișate în compartimentul „Informaţii utile/Subdiviziuni teritoriale” sau prin intermediul Call-centrului la numărul de telefon 14909. Programarea este deschisă pentru un termen de trei luni.

Pentru a solicita aceste servicii prin intermediul paginii web este necesar de a urma câțiva pași simpli. Inițial se va selecta serviciul dorit, se va indica localitatea și oficiul, iar apoi data și ora. Pentru validarea programării se vor completa câmpurile Nume, Prenume, Telefon și Email.

Completarea incorectă a acestor câmpuri, precum și neconcordanța dintre datele înscrise în formularul de înregistrare și datele persoanei care se prezintă la solicitarea serviciului vor duce la anularea programării. Înregistrarea va fi anulată și în cazul neprezentării la data și ora selectată, fiind necesară o nouă programare pe site-ul ASP în acest sens.

Programarea prealabilă la serviciile prestate de ASP este gratuită. Aceasta asigură accesul prioritar la servicii în afara rândului electronic de așteptare pentru etapa de preluare a comenzii. Pentru celelalte etape, precum achitarea serviciului ș.a. se va respecta rândul din centru.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md