/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Directoarea Grădiniţei nr. 53 din Chişinău, eliberată din funcţie în urma unui control inopinat

missing
09 august 2018, ora 12:18

Controlul a stabilit, printre altele, că în luna august 2017 în cadrul instituţiei au fost colectaţi bani pentru evacuarea gunoiului, în urma lucrărilor de reparaţie capitală a acoperişului, deşi aceste lucrări au fost efectuate de către un agent economic.

De asemenea, s-a constatat că la organizarea procesului de alimentaţie a copiilor din instituţie nu se respectă cerinţele de alimentaţie în conformitate cu meniul-model aprobat de Centrul de Sănătate Publică şi coordonat de Direcţia educaţie de sector. În acelaşi timp, pe parcursul lunilor mai – iunie 2018 copii care frecventează grădiniţa au fost alimentaţi cu o normă bănească mai mică decât norma aprobată de Consiliul municipal Chişinău. Concomitent, în cabinetul medical au fost depistate medicamente cu termen expirat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram