12:20:18 25.04.2024
Stiri

GEST // O fetiță care curăța nuci și le vindea la colț de stradă în Chișinău, ajutată să-și împlinească visul: Un ghiozdan roz pentru școală. Află-i povestea care emoționează până la lacrimi

Social 09.08.2018 11:42 Vizualizări12018 Autor: Ziarul National
GEST // O fetiță care curăța nuci și le vindea la colț de stradă în Chișinău, ajutată să-și împlinească visul: Un ghiozdan roz pentru școală. Află-i povestea care emoționează până la lacrimi


O fetiță de 14 ani care curăță nuci și vinde miezul la un colț de stradă din Chișinău a topit sufletul unei cumpărătoare care a ajutat-o să-și împlinească visul.

Inițial s-a apropiat să cumpere de la ea și așa i-a aflat povestea care a emoționat-o. Apoi a ținut să-i îndeplinească visul: cel de-a avea un ghiozdan roz la școală, unde va merge din septembrie în clasa a noua.

„Îngândurată, mergeam spre un magazin sa fac niște achiziții pentru compania în care activez. Magazinul se afla pe strada Izmail. Este deja ordinară piața care se formează acolo și de obicei nu atrag atenția la ea! Însă, printre toate femeile pline de haine și priviri tăioase am vazut jos o fetiță care curăță nuci! M-am apropiat de ea și am rugat-o sa îmi curețe și mie un pahar cu nuci! În timp ce curăța am întrebat-o câți ani are și toate detaliile acestea! Fetița are 14 ani, o cheamă Ana Boico și trece clasa a 9-a! Visa la un ghiozdan modern roz, însă mama nu își permite financiar să o îmbrace (lucrează cu ziua), de aceea muncește ea!!!! Mai are înca doi frați mai mici, de 5 și 6 ani, iar tatăl a decedat în 2013!

Nu sunt persoana impresionată de orice poveste, însă aceasta într-adevăr m-a atins am hotărât să fiu eu o miiiiiică amintire pentru ea! Așa că i-am cumpărat un ghiozdan și câteva rechizite în el! (Să fie și niște pixuri colorate, le visa din clasa 1, avea o colegă de bancă)”, și-a împărtășit pe Facebook fapta demnă de laudă Donna Buza.



Internauta spune că fata stă acolo în fiecare zi și, dacă cineva vrea să facă o faptă bună, o va găsi: „Puteți trece să cumpărați un pahar de nuci! P.S. La sfârșit a spus: eu de azi-dimineață am simțit că o să se întâmple ceva, dar nu știam ce! Plângea de fericire!”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md