vineri, 19 aprilie, 2024
7.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeFOTO. Ediția aniversară a Evenimentelor Platformă Syngenta: 5 ani de Inovație, Performanță, Progres

FOTO. Ediția aniversară a Evenimentelor Platformă Syngenta: 5 ani de Inovație, Performanță, Progres

Recomandate

Syngenta este compania care susține agricultura durabilă și profitabilă, o companie de încredere, care oferă soluții performante, de ultimă generație și este lider pe piața inputurilor agricole din țară de mai bine de 17 ani.

În anul 2014 Syngenta, prima în Moldova, a înființat lotul demonstrativ Platformă și primul eveniment Platformă. De atunci, anual, fermierii din întreaga țară au avut posibilitatea să viziteze Platformele Syngenta și să vadă produsele companiei.

În 2018 compania a realizat 2 Platforme – una în raionul Drochia și a doua în r. Hâncești.

În data de 02 august 2018, în s. Zgurița, r. Drochia a avut loc ce-a de-a cincea ediție a evenimentelor Platformă la care au participat fermierii din zona de centru – nord a țării.

În cadrul evenimentului au fost prezentate pachetele și recomandările tehnologice pentru culturie de cereale, floarea-soarelui, porumb și rapiță.

Participanții au avut ocazia să vadă potențialul geneticii Syngenta, un portofoliu complet la cultura de floarea-soarelui adaptat tuturor tehnologiilor de cultivare (inclusiv noul hibrid High Oleic adaptat tehnologiei Clearfield – SY Experto), hibrizii de porumb și noile varietăți pe care Syngenta le propune fermierilor (SY Chorintos, SY Orpheus, SY Zephir și SY Dartona). De asemenea, au fost prezentați hibrizii de rapița (Nelson, SY Vesuvio, SY Harnas), care în sezonul 2017-2018 au bucurat fermierii cu recolte înalte și de performanța cărora mulți producători agricoli s-au convins. Syngenta oferă produse pentru tratarea semințelor de cereale de înaltă calitate (fungicidul Dividend Star și insecto-fungicidul Celest Top) care răspund nevoilor fermierilor din țara noastră, iar la eveniment reprezentanții companiei au oferit detalii despre produse respective și despre ofertă. Participanții au fost informaţi şi vizavi de regulamentele şi cerinţele obligatorii în procesul aplicării produselor fitosanitare în cadrul atelierului Tehnici de aplicare.

  • Syngenta este compania care vă oferă hibrizi și produse de ultima generație, tehnologii potrivite fiecărei ferme, soluții sigure pentru numeroase culturi și suportul unei echipe de profesioniști.
  • Syngenta este o companie internațională de vârf, cu peste 28.000 de angajați în mai mult de 90 de țări, toți dedicați scopului nostru de a Elibera potențialul plantelor.
  • Syngenta a luat naştere pe 13 noiembrie 2000, când Novartis şi AstraZeneca (o companie cu origine elvețiană şi respectiv, engleză) şi-au fuzionat diviziile de agricultură pentru a forma prima companie globală, dedicată exclusiv agribusinessului.
  • Ȋn anul 2012, compania ȋşi ȋncheie exercițiul de integrare a celor două business-uri principale – semințe şi protecția plantelor, unind echipele comerciale din toate teritoriile, oferind producatorilor agricoli soluții integrate genetice şi de protecție a culturilor.
  • În Republica Moldova Syngenta a fost înregistrată în anul 2001 (inițial ca reprezentanța locală a grupului elvețian Syngenta), dar pe piața de protecția plantelor și a semințelor din Moldova este prezentă de 20 ani.

Următorul eveniment va avea loc în data de 16 august 2018, r. Hâncești, s. Caracui.

Urmați acest link pentru a deschide Galeria Foto de la eveniment.

Syngenta
Syngenta
Syngenta este una dintre cele mai mari companii de agribusiness din lume având reprezentanţe în peste 90 de țări.

Citește și ›

Advertoriale