Ai procurat un IQOS în străinătate? Beneficiază de garanție acum

Diez 960×480

Nu rata oportunitatea unică de a beneficia de oferta specială pentru dispozitivele IQOS procurate în străinătate. Fiecare deținător IQOS poate obține 6 luni de garanție locală suplimentar la cea deja acordată în țara unde a fost procurat dispozitivul.

Oferta specială este valabilă doar până în data de 31 August 2018! Pentru a beneficia de această ofertă, este necesar de a te prezenta la unul dintre punctele de comercializare IQOS, unde experții în vânzări vor înregistra dispozitivul și vor elibera garanția suplimentară.

Lista completă a punctelor de comercializare a dispozitivelor IQOS, programul de lucru și datele de contact ale reprezentanților companiei Philip Morris International pot fi găsite accesând pagină electronică www.iqos.com.

Totodată, fumătorii adulți care doresc să afle mai multe despre IQOS, pot solicita o prezentare personală pentru a testa produsul. Pentru aceasta este nevoie de a accesa pagina și a completa un formular pentru programare individuală de prezentare și funcționare a noului produs.

IQOS reprezintă o tehnologie de încălzire a tutunului, dezvoltată în Elveția de către compania Philip Morris International. Datorită tehnologiei HeatControl, tutunul din rezervele HEETS se încălzește, dar nu arde. Astfel poate fi simțit pe deplin gustul autentic al tutunului, fără fum, fără scrum şi cu mai puțin miros, în comparație cu țigările obișnuite.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente