/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

„Stop Diagnozelor False, Suntem cu Mihai Stratulat”. Protest al mamelor în fața ministerului Sănătății

07 august 2018, ora 15:49

În acest scop s-a organizat un eveniment pe facebook unde peste o sută de persoane au spus că vor veni la protest, iar alte peste două sute s-au arătat interesate de evenimente.

„Mobilizare dragi părinți! Se anunță un protest pașnic „Stop Diagnozelor False, Suntem cu Mihai Stratulat”
Vom ieși în stradă pentru a ne proteja interesele și pentru a spune pe nume lucrurilor ce vor să îl împiedice pe medicul copiilor noștri să activeze în continuare”, spun organizatorii evenimentului preconizat pentru 13 august la ora 10:00.

Amintim că, Mihai Stratulat a dezvăluit că în două spitale din Chișinău copiilor li se pun diagnoze false pentru a ridica bugetele instituției. După declarațiile date, ministerul a organizat o comisie care a cercetat lucrurile date, iar potrivit concluziei acesteia nu au fost depistate încălcări. Concluziile comisiei le puteți citi AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram