21:25:19 19.04.2024
Stiri

Patru victime ale accidentului din Federația Rusă din cele opt internate în spital vor fi externate astăzi și aduse acasă

Social 07.08.2018 11:21 Vizualizări739 Autor: Ziarul National
Patru victime ale accidentului din Federația Rusă din cele opt internate în spital vor fi externate astăzi și aduse acasă


Patru dintre cele opt victime ale teribilului accident produs sâmbătă-dimineață în regiunea Kaluga din Federația Rusă care au fost internate în spitalul Sukhinichi vor fi astăzi externate.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, acestea vor putea fi transportate astăzi acasă. Celelalte patru victime ale accidentului vor continua tratamentul în Federația Rusă până când medicii de acolo vor permite transportarea ulterioară a acestora în siguranță la Chișinău.

Aceeași sursă informează că rudele victimelor și persoanelor decedate au ajuns ieri-seară în orașul Kaluga din Federația Rusă cu microbuzul din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Din R. Moldova a pornit și un autovehicol specializat din cadrul unei companii contractate de Guvernul Republicii Moldova pentru repatrierea celor șase cadavre, ucise în accident.

După efectuarea procedurilor necesare de repatriere, angajații IGSU vor însoți trupurile neînsuflețite în drum spre Republica Moldova.

Amintim că pe 4 august curent, un accident cu implicarea a trei autovehicule pe o șosea din federația Rusă, inclusiv a unui microbuz din R. Moldova, a provocat moartea a opt cetățeni, inclusiv șase conaționali, dar și rănirea altor opt cetățeni ai R. Moldova.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md