13:05:24 28.03.2024
Stiri

REȚETĂ // Cum poți prepara o înghețată cu puține calorii? E delicioasă și nu reprezintă un pericol pentru siluetă

Știri 07.08.2018 08:30 Vizualizări1448 Autor: Ziarul National
REȚETĂ // Cum poți prepara o înghețată cu puține calorii? E delicioasă și nu reprezintă un pericol pentru siluetă Sursa: avantaje.ro


Nu există tentație mai mare decât consumarea unei înghețate delicioase într-o zi caniculară de vară. Acest desert adorat de o mulțime de persoane le face pe femei să se simtă vinovate atunci când se gândesc la numărul mare de calorii ce se regăsesc într-o singură linguriță. Deși pare greu de crezut, există o înghețată delicioasă, care se prepară rapid, are puține calorii și nu reprezintă un pericol pentru siluetă.

Înghețata este un desert pe care o mulțime de persoane au ajuns să îl ocolească, din dorința de a avea o siluetă perfectă. Pentru că ingredientele folosite în prepararea acestui desert au destul de multe calorii, înghețata se află pe lista alimentelor interzise în timpul curei de slăbire.

Cum poți prepara o înghețată cu puține calorii?

Pentru femeile care se află la dietă, dar își doresc să se bucure de gustul înghețatei, există o rețetă care poate fi pusă în practică pentru a obține un desert delicios, dar cu puține calorii.

Ingrediente:

3 căni de zmeură

2 căni de iaurt degresat

o linguriță și jumătate de esență de vanilie

un sfert de cană de zahăr

Mod de preparare:

Pentru a obține delicioasa înghețată de care te poți bucura fără să ai grija kilogramelor în plus este necesar ca întâi de toate să pui într-un blender zmeura, iaurtul, zahărul și esența de vanilie.

Amestecă bine ingredientele, timp de câteva minute, astfel încât compoziția să capete consistența unei paste și să fie cremoasă, potrivit eatingwell.com. După ce ai făcut acest lucru, pune întregul amestec într-un recipient și lasă-l la congelator câteva ore.

Ai grijă ca din oră în oră să scoți înghețata și să o amesteci, asta pentru a evita apariția bucăților de gheața pe marginea recipientului.

O singură porție are 148 de calorii, ceea ce înseamnă că preparată după această rețetă, înghețata nu îți va pune silueta în pericol, dar va reuși să îți satisfacă pofta de dulce.

Sursa: avantaje.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md