Un adolescent din Soroca, transportat de un echipaj aero-medical SMURD spre Chișinău, după ce, acum o lună, s-a lovit la cap

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un echipaj aero-medical SMURD din Iași a fost solicitat de urgență astăzi, la ora 11:45, pentru a efectua o misiune aero-medicală de transportare a unui minor în vârstă de 15 ani din raionul Soroca la Chișinău. Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, adolescentul a suferit din cauza loviturii puternice în regiunea capului în timpul aflării într-un bazin din orașul Soroca, în după-amiaza zilei de 5 iulie curent.

Pe parcursul zborului, pacientul fiind în stare gravă a fost monitorizat de către echipa de medici și paramedici SMURD Iași. După aterizarea pe stadionul „Dinamo” din capitală, minorul a fost transportat în mod de urgență la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău pentru următoarele intervenții medicale.

De la începutul anului 2018, aceasta este a douăsprezecea intervenție, iar de la lansarea proiectului au fost efectuate 51 de misiuni aero-madicale SMURD pentru cetățenii țării noastre.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...