/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

„Pentru frumusețe”. În opt grădinițe din Chișinău au fost instalate hote de 100 de mii de lei care nu funcționează

missing
06 august 2018, ora 11:34

„La toate opt grădinițe au fost aduse ceaune sudate, ceea ce contravine normelor sanitare și tigăi subțiri care nici nu încap în aragaz. O bucătăreasă a zis că hotele au fost procurate numai pentru frumusețe, la temperaturile 35-40 de grade hota nu funcționează. Și noi vorbim despre majorarea salariilor, vorbim că noi înțelegem că ducem lipsă de bucătărese. Când noi investim un pic de bani din cât avem pentru hote, care au costat 100 de mii de lei o hotă, ea nu funcționează”, a declarat Ruslan Codreanu, primar interimar al Capitalei.

La sfârșitul ședinței, Codreanu a cerut să fie prezentată o notă informativă, cine se face vinovat pentru achizițiile respective și cine a semnat primirea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram