08:36:29 25.04.2024
Stiri

VIDEO // Accident cumplit în Rusia. Șase cetățeni ai R. Moldova au MURIT, iar opt au fost internați cu diferite traumatisme. MAI a creat o CELULĂ DE CRIZĂ

Social 04.08.2018 12:33 Vizualizări7208 Autor: Ziarul National
VIDEO // Accident cumplit în Rusia. Șase cetățeni ai R. Moldova au MURIT, iar opt au fost internați cu diferite traumatisme. MAI a creat o CELULĂ DE CRIZĂ


UPDATE // Ministerul Afacerilor Interne a creat o celulă de criză pentru monitorizarea situației în urma accidentului, dar și luarea de decizii în caz de necesitate. În cadrul celulei sunt implicați factori de decizie din cadrul ministerului care vor putea ajuta persoanele rănite și apropiații oamenilor decedați. Rudele și apropiații celor implicați în accidentul de circulație din regiunea Kaluga pot afla mai multe informații, telefonând la numărul 022 78 -50 -32.


Șase cetățeni moldoveni care se întorceau din Rusia au decedat azi-dimineață, în jurul ore 7.40, într-un grav accident rutier produs în regiunea Kaluga, Rusia.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, care face trimitere la Ministerul pentru Situații Excepționale al Federației Ruse, în accident au fost implicate trei unități de transport, iar concetățenii noștri se aflau într-un „Mercedes Vito”, cu numere de înmatriculare ale R. Moldova.

În urma impactului au decedat opt persoane, inclusiv șase cetățeni ai R. Moldova. Alți opt moldoveni au fost transportați la spital cu diferite traumatisme.

Organele abilitate din Rusia urmează să stabilească circumstanțele producerii accidentului. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI monitorizează situația și menține o comunicare permanentă cu omologii din Federația Rusă, dar și cu serviciul consular pentru stabilirea identității cetățenilor moldoveni implicați în tragicul accident.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md