08:43:52 29.03.2024
Stiri

BANCURI // Seara târziu se aud bătăi în uşă…

Știri 05.08.2018 08:02 Vizualizări1672 Autor: Ziarul National
BANCURI // Seara târziu se aud bătăi în uşă… sursa: google.ro


O văduvă completează formulare. La rubrica: când a murit soţul, femeia scrie: de opt ani. La rubrica: naşterea copiilor, femeia scrie: unul de doi ani. Funcţionarul: păi dacă a murit de opt ani, cum aveţi copilul de doi? Văduvă: el a murit, eu nu!

***

Seara târziu se aud bătăi în uşă: – Îmi pare rău, vecine, ştiu că e târziu şi abia te-ai întors de la serviciu, însă tare am nevoie de ajutorul tău. Nu pot intra în casă. Am plecat în grabă şi mi-am uitat cheia de la intrare în pantaloni, care au rămas aruncaţi după pat … – Asa, şi? … Eu ce-aş putea să fac!? – Urcă un pic sus în dormitor la tine şi adu-mi-i, te rog!

***

Un turist pe pârtie, entuziasmat de prima partidă de schi, merge la închirieri echipamente: - Mă scuzaţi, schiuri mărimea 56 aveţi? - Aaa, ce mărime? - Mărimea 56! - Păi la ce vă mai trebuie schiuri?

***

Întrebare: De ce în România socialistă magazinele se făceau la minimum 5 km distanţă unul de celălalt? Răspuns: Să nu se încurce cozile.

***

Reporterul intervievează un poliţist: - Bine, bine, dar cum v-aţi dat seama că el este individul căutat când era îmbrăcat în femeie? - Pentru că nu s-a oprit în faţa niciunei vitrine!

***

Întrebare: Este adevărat că se poate trata impotenţa cu lapte ? Răspuns: Da, dacă în ceaşca cu lapte se pun două linguri de ghips.

***

Un tip face accident la schi si este internat in spital. Vin prietenii în vizita la el şi-i spun: - Avem două veşti pentru tine: una buna şi una rea. Pe care să ţi-o spunem prima? - Aia rea. - Cea rea e că îţi vor amputa picioarele, iar ce bună e că deja ţi-am găsit client la clăpari.

***

Pe vremea lui Ceauşescu, iese un timbru cu Ceauşescu. Se duce Ceauşescu, deghizat, la un oficiu poştal, să vadă cum se vinde timbrul. - Nu se vinde, spune funcţionarul. - De ce? - Nu se lipeşte. Cere Ceauşescu un timbru, scuipă pe lipici, îl pune pe un plic şi-i arată funcţionarului: - De ce spui că nu se lipeşte? Uite, se lipeşte! - Da, spune funcţionarul, dar toţi scuipă pe partea cealaltă.



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md