/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Accesul pe un teren pitoresc, cultivat cu floarea-soarelui, a fost INTERZIS din cauza invaziei amatorilor de selfie-uri

03 august 2018, ora 19:33

Ferma pitorească are multe rânduri pline cu floarea-soarelui şi este o adevărată explozie de culoare. Câmpul galben este gigantic şi a devenit „prada” fotografilor amatori. Atât de mult încât, proprietatea a fost invadată de turişti care doreau să se pozeze.

Proprietarul Barry Bogle a spus că oamenii veneau să facă poze încă din 1969, când ferma s-a deschis pentru prima dată. Dar, după un weekend agitat marcat de haosul din trafic, acesta a decis să o închidă pentru restul anului.

El a declarat că „oamenii veneau din fiecare colţ al fermei şi au invadat terenul, astfel nu am mai avut control asupra proprietăţii”. Bărbatul a mai spus că „vom ţine închis anul acesta şi nu avem în plan sa redeschidem”.

Poliţia din Hamilton a trebuit să închidă, la un moment dat, autostrada şi sa dirijeze traficul, iar Bogle a declarat că „erau o mulţime de maşini, peste 7.000, care s-au oprit complet peste patru kilometri”.

Unii dintre vizitatori au invadat efectiv proprietatea care aparţine familiei din 1874. Ei nu au mai plătit taxa de acces de 7,50 de dolari, iar mai multe persoane au distrus bune părţi din recoltă, în timp ce căutau un loc bun pentru selfie-uri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram