03:16:19 18.04.2024
Stiri

Scandal după divorţ! // BĂTUT de fosta soţie

Monden 03.08.2018 18:30 Vizualizări2098 Autor: Ziarul National


Scandal după divorţ! // BĂTUT de fosta soţie sursa: click.ro

La mai mult de un an şi jumătate de la divorţ, Johnny Depp (55 de ani) continuă scandalul, plângându-se că a fost bătut de fosta soţie, Amber Heard (32 de ani). Nu el a bătut-o pe ea, cum l-a acuzat aceasta în urmă cu peste doi ani.

Johnny Depp a pornit din nou scandalul cu fosta soţie, Amber Heard, pe care o acuză că l-a bătut, deşi a trecut destul timp de la divorţ. Divorţul lor s-a încheiat în 2017, dar cei doi continuă să-şi arunce săgeţi.

Mai nou, Depp a atacat-o din nou pe Amber, depunând o plângere împotriva ei, în care dezvăluie că a fost bătut de fosta soţie.

În mai 2016, Johnny Depp şi Amber Heard au anunţat că se despart. Câteva luni mai târziu, în ianuarie 2017, după certuri şi negocieri, ei au ajuns la un acord şi divorţul a fost finalizat. Dosarul în care Amber l-a acuzat pe Johnny de violenţe conjugale a ajuns într-un sertar.

Iată că sertarul este deschis acum de celebrul actor. Marţi, 31 iulie, Johnny Depp a depus o plângere în care o acuză pe Amber că l-a bătut de două ori în aprilie 2016.

Actorul a ajuns cu două ore întârziere la o petrecere de aniversare organizată de o tânără. Furioasă, Amber a început să bea şi apoi l-a bătut peste faţă „în două rânduri” când s-a dus să se culce.

Precizând că nu era „nici beat, nici sub influenţa drogurilor, Johnny Depp spune că a întins braţele ca să înceteze a-l mai lovi. El a împins-o afară din pat şi i-a zis că pleacă şi că ea nu trebuia să-l urmeze, se mai arată în documentul recent depus.

Acuzaţiile sunt „total false”, a spus unul dintre avocaţii tinerei actriţe. Fosta soţie, Amber Heard, nu pare interesată să continue scandalul după divorţ, chiar dacă Johnny Depp o acuză că l-a bătut.

Sursa: click.ro



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md