/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ O tânără din Chișinău cultiva canabis acasă. Poliția a sechestrat droguri în valoare de 50 mii lei

03 august 2018, ora 15:10

Poliția spune că a monitorizat activitatea acesteia timp de o lună, iar în urma perchezițiilor efectuate la domiciliul suspectei, polițiștii au depistat un laborator improvizat pentru cultivarea plantelor de canabis, un aparat artizanal pentru consum de droguri, un cântar electronic la scara mică și mai multe pliculețe de tip zip-lock care erau utilizate la ambalarea dozelor. Drogurile obținute urmau să fie comercializate pe teritoriul mun. Chișinău.

Valoarea drogurilor sechestrate se estimează la aproximativ 50 000 lei. Plantele au fost ridicate de polițiști în vederea efectuării constatării tehnico-științifice.

Femeia a fost reținută pe un termen de 72 de ore și riscă de la 3 la 7 ani de închisoare.

Actualmente se întreprind acțiuni pentru identificarea altor persoane implicate în schema de cultivare și comercializare a drogurilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram