(video) O piesă despre dogoare și pasiune și un videoclip animat. The Wax Road a revenit în forță cu un nou single

The-Wax-Road-Summer-City-1

Au lansat câteva single-uri, 2 videoclipuri, albumul de debut, câteva live-uri oficiale și au cam dispărut. În interviurile mai vechi, aceștia şi-au motivat absența din spațiul media prin faptul că unul dintre membrii formației a suferit un accident imediat după lansarea albumului de debut și a avut nevoie de o perioadă de recuperare. Este vorba despre trupa The Wax Road, care se pare că a „copt” ceva nou în tot acest timp.

Din ce în ce mai pasionaţi de creaţie, aceştia s-au aventurat pe un drum puţin mai diferit de această dată. Noul lor single „Summer City” este însoţit de un videoclip animat, creat de designerii grafici Diana Murzacoi și Gheorghiță Cîrjă.

Aşa cum sugerează şi titlul, e despre dogoarea soarelui de vară dar şi cea a flacărei aprinse între doi oameni. Vara, orașul poate fi perceput ca o cuşcă care ne ţine captivi, puţini sunt cei care nu visează cu ochii deschişi, măcar la câteva zile de libertate. Muzica a fost şi rămâne să fie, atât pentru cei care o fac, cât şi pentru ascultători, un refugiu şi o sursă de energie nesecabilă.  Aşadar, oferiţi-i cele câteva minute pentru că are toate şansele sa ajungă pe repeat în acest august fierbinte.

TWR

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente