/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Cinci troleibuze cu propulsie autonomă și aer condiționat vor fi puse în circulație pe rutele municipale

missing
03 august 2018, ora 09:11

Potrivit directorului RTEC, Dorin Ciornâi, în prezent se execută lucrări de montare a acumulatoarelor și ajustarea sistemelor electrice de bază la cele cinci unităţi de transport. Aceste troleibuze vor avea unele modificări ale blocurilor optice, care vor fi dotate integral cu faruri LED. Costul unei unități de transport este de circa 214 mii euro, surse financiare prevăzute în bugetul municipal pentru anul 2018.

Potrivit unui comunicat al primăriei, până la finele anului curent, alte 15 seturi de troleibuze vor fi livrate RTEC de către uzina din Belarus, pentru asamblarea finală. Dintre acestea, 10 unități de transport vor fi cu propulsie autonomă și sisteme de aer condiționat, iar cinci troleibuze cu fir.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram