(foto) Portarul naționalei Moldovei, Ilie Cebanu, a primit diploma de magistru în drept sportiv internațional

ilie cebann

Portarul naționalei Moldovei, Ilie Cebanu a primit diploma de magistru în drept sportiv internațional. Fotbalistului moldovean de 31 de ani i-a fost înmânată diploma în cadru unei ceremonii care a avut loc la Institutul Superior de Dirijare și Economie, la Madrid capitala Spaniei.

Ilie Cebanu s-a lansat în fotbalul de performanță la Zimbru Chișinău ca portar. În 2004 s-a transferat la clubul austriac FC Karnten după care a fost legitimat și a jucat timp de trei ani la St. Veit și SV Kapfenberg, ambele formații din Austria. În 2007 a fost invitat la Wisla Krakow (Polonia) cu care a obținut două titluri de campion al acestei țări. În continuare a evoluat în Federația Rusă la echipele Rubin Kazan (2010), Volgar-Gazprom (2011), Tom Tomsk (2012), Mordovia (Saransk, 2014-2017), scrie moldpres.md.

„Sunt fericit că am absolvit cu succes magistratura la Global Masters in International Sports Law din cadrul Institutului Superior de Dirijare și Economie. A fost o onoare pentru mine să studiez la această instituție. Sunt foarte mândru de posibilitatea ce mi-a fost  oferită de a lua lecții la profesori cu renume mondial. Mulțumesc tuturor, succese!”, a scris fotbalistul într-o postare pe Facebook.

A evoluat pentru toate echipele naționale: Under-17 (2 meciuri), Under-19 (5 meciuri), Under-21 (19 dispute). La vârsta de 26 de ani a fost invitat de antrenorul Ion Caras să joace în  selecționata Republicii Moldova, disputând în continuare sub bagheta lui și altor tehnicieni în total 31 de meciuri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente