/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Au cerut mii de euro de la un inculpat. Doi avocați, trimiși în judecată pentru trafic de influență

missing
02 august 2018, ora 17:39

Potrivit Procuraturi Anticorupție, învinuiții, activând în calitate de avocați, au pretins și primit, de la inculpatul pe un dosar de organizare a migrației ilegale, suma de 8000 de euro. În schimbul banilor, avocații pretindeau că au influență asupra judecătorilor din cadrul Curții Supreme de Justiție și îi vor determina pe aceștia să admită recursul ordinar care urma a fi depus în interesele inculpatului, cu stabilirea unei pedepse neprivative de libertate.

De menționat că, avocații învinuiți își recunosc vina în săvârșirea infracțiunii de trafic de influență în proporții mari, iar dacă instanța va decide astfel, aceștia riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 3000 la 4000 u.c. sau cu închisoare de la 2 la 6 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram