Recomandări #diez. Cursuri online pe care le poți urma în luna august pe Coursera

ss-920×590
Foto: Studio 7042

O lună nouă vine cu o serie de cursuri noi pe Coursera. Dacă planifici să lucrezi asupra propriei persoane, echipa #diez a selectat pentru tine cele mai interesante cursuri pe care le poți urma în luna august. Coursera pune la dispoziţie sute de cursuri de la peste 80 de universităţi din lume, printre care Stanford, Yale, MIT, University of Michigan, Duke Univeristy, Princeton, The Univesity of Tokio și multe altele.

# Machine Learning

Machine Learning este știința de a face computerele să acționeze fără a fi programate în mod explicit. În ultimul deceniu, machine learning ne-a oferit mașini cu autodistrugere, recunoașterea practică a vorbirii, căutarea eficientă pe web și o înțelegere foarte bună a genomului uman. În cadrul cursului, veți învăța despre cele mai eficiente tehnici de învățare a mașinilor și veți aplica în practică cunoștințele.

Data de începere: 6 august

Cursul este oferit de: Stanford University

Limba de predare: engleză

# Excel Skills for Business Specialization

Cea mai bună modalitate de a învăța Excelul este să utilizați Excelul. În cadrul cursului veți avea oportunitatea să rezolvați o gamă de probleme de afaceri pe măsură ce acestea necesită aptitudinile și tehnicile Excel. Carnetele de lucru, chestionarele și provocările Excel oferă nenumărate oportunități de a exersa și utiliza software-ul de calcul tabelar într-o varietate de contexte de afaceri.

Data de începere: 6 august

Cursul este oferit de: Macquarie

Limba de predare: engleza

# Algorithms, Part I

Acest curs oferă informații esențiale pe care fiecare programator trebuie să le cunoască despre algoritmi și structuri de date. Accentul este pus pe aplicațiile și analiza performanțelor științifice ale implementărilor Java. Partea I cuprinde structuri elementare de date, sortare și algoritmi de căutare. Partea II se concentrează asupra algoritmilor de procesare grafică și de șir.

Data de începere: 6 august

Cursul este oferit de: Princeton University

Limba de predare: engleza

# Chinese for Beginners

În zilele noastre, există un număr tot mai mare de oameni care sunt interesați de cultura și limba chineză. Este util să știți despre limbă atunci când veniți în China pentru călătorii sau afaceri. Acesta este un curs ABC chinez pentru începători, inclusiv introducerea de fonetică și expresii zilnice. După ce absolvesc, elevii pot înțelege în esențialul limbii mandarine și pot ține conversații de bază, cum ar fi schimbul de informații personale, vorbind despre aranjamente zilnice și alimente, întrebarea despre preț.  Acesta este un curs elementar de vorbire chineză. Cursanții nu studiază caractere chinezești, prin urmare este mai simplu să-l urmezi.

Data de începere: 8 august

Cursul este oferit de: Peking University

Limba de predare: engleza

# Digital Transformation

În cadrul acestui curs, se va vorbi despre transformarea digitală în două moduri. Mai întâi se va discuta despre ritmul schimbării și imperativul pe care îl creează pentru întreprinderi. În continuare, va fi oferit contextul acestei transformări și ceea ce este nevoie pentru a câștiga în era digitală. După care se va trece prin cadrul propriu al BCG, care vă ajută să identificați domeniile cheie de digitizare, inclusiv strategia, procesele de bază și tehnologia.

Data de începere: 13 august

Cursul este oferit de: BCG, University of Virginia

Limba de predare: engleza

# Programming Languages, Part A

Acest curs este o introducere la conceptele de bază ale limbajelor de programare, cu un accent puternic pe programarea funcțională. Cursul folosește limbajele ML, Rachete și Ruby ca vehicule pentru predarea conceptelor, dar intenția reală este de a învăța destul de multe despre modul în care orice limbaj „se potrivește” pentru a vă face programarea mai eficientă.

Data de începere: 20 august

Cursul este oferit de: University of Washington

Limba de predare: engleza

# Introduction to Mathematical Thinking

Gândirea matematică nu este același lucru ca și cum ai rezolva probleme de matematică – cel puțin nu așa cum matematica este prezentată în mod tipic în sistemul nostru școlar. Școala de matematică se concentrează, de obicei, pe procedurile de învățare pentru a rezolva probleme foarte stereotipice. Matematicienii profesioniști cred că acesta este un mod de a rezolva probleme reale, probleme care pot apărea din lumea de zi cu zi sau din știință sau din interiorul matematicii în sine. Cheia succesului în matematică școlară este de a învăța să gândești în interiorul casetei. În schimb, o trăsătură cheie a gândirii matematice este gândirea în afara casetei – o abilitate valoroasă în lumea de astăzi.

Data de începere: 20 august

Cursul este oferit de: Stanford University

Limba de predare: engleza.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente