(FOTO) Președintele Dodon și-a primit „tizul” la Președinție: „Este oricând binevenit în Moldova”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Igor Dodon l-a primit azi la Reședința de Stat pe interpretul rus Egor Kreed, care urmează să susțină un concert într-un club din capitală. Chiar dacă nu a venit la vreun eveniment organizat de el, așa cum s-a întâmplat în cazul Festivalului Căpșunei și Mierii, când i-a acordat ordinul „Artist al Poporului” lui Filip Kirkorov, Igor Dodon i-a transmis „tizului” său că „este oricând binevenit în Republica Moldova”.

„Am avut o întrevedere cu unul din cei mai populari artiști din Federația Rusă, deținătorul mai multor premii muzicale prestigioase, Egor Kreed. Am salutat vizita artistului în țara noastră, i-am urat succese în activitatea de creație, menționând că este oricând binevenit în Republica Moldova”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook, unde a plasat și câteva poze cu artistul rus.

Egor Kreed este unul dintre cei mai străluciți artiști ai casei de discuri Black Star, fiind la etapa actuală printre cei mai populari artiști ai showbiz-ului rus și câștigător al mai multor premii muzicale de prestigiu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...