(video) Test Drive: Noua generație Ford Focus

Autor: Constantin Mihalachi
Pentru a testa una dintre cele mai așteptate modele ale anului 2018 a trebuit să zbor în Franța. Odată ajuns pe Coasta de Azur în preajma aeroportului din Nisa ne așteptau câteva versiuni, printre care ST Line, Titanium și noua variantă Vignale care a debutat pentru prima dată pe Focus după ce am văzut-o anterior pe Fiesta sau Mondeo.

Ce aduce noul Focus? În primul rând noi motoare pe benzină, dar și câteva variante noi pe motorină. Toate motoarele pe benzină (1.0 Ecoboost – 85, 100 și 125 de cai putere/1.5 EcoBoost – 150 și 182 de cai putere) dispun de doar trei cilindri, iar unele versiuni sunt dotate cu sistemul de decuplare a unui cilindru la turații mici. Mai sunt și  două cutii automate noi. Ambele sunt automate clasice în opt trepte, una dezvoltată împreună cu GM, iar a doua fiind propria creație a celor de la Ford.

Urmează multe modificări la suspensie și tehnologii de asistență pe care nu le-am mai văzut anterior pe Focus. Mai detaliat despre noua generație Ford Focus vă invit să aflați din reportajul video atașat mai jos.

Vizionare plăcută!

GALERIE FOTO

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/