10:11:33 29.03.2024
Stiri

O companie cu filială în R. Moldova s-a LISTAT la Bursa de la New York

Economie 02.08.2018 10:19 Vizualizări1745 Autor: Ziarul National
O companie cu filială în R. Moldova s-a LISTAT la Bursa de la New York


Unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de tehnologie de ultimă generație din lume cu filială la Chișinău, compania „Endava” a deschis vineri, 27 iulie, prima zi de tranzacționare a acțiunilor sale la Bursa de la New York (NYSE), sub simbolul DAVA, după realizarea cu succes a unei Oferte Publice Inițiale (IPO).

„Endava” ajută companiile să-și accelereze transformarea digitală, prin utilizarea de abordări inovatoare (IdeationtoProduction și Distributed Enterprise Agile)în dezvoltarea de produse, platforme și soluții de business.

„Listarea la bursă reprezintă un pas firesc în evoluția companiei și doresc, în primul rând, să le mulțumesc colegilor, clienților și partenerilor pentru contribuția lor la succesul „Endava”. Ziua de 27 iulie 2018 marchează o nouă etapă pentru compania noastră și vom continua să dezvoltăm un ecosistem și o cultură bazate pe succes, prin sprijinirea clienților și angajaților „Endava” în drumul lor spre a deveni liderii de mâine”, a declarat John Cotterell, CEO Endava, în cadrul festivității de deschidere a ședinței oficiale de tranzacționare la Bursa din New York.

Menționăm că „Endava” are peste 4 700 de angajați în centrele sale de livrare la nivel global. În oficiul din Chișinău sunt localizați 700 de angajați ai companiei. Compania este prezentă și în țări precum Romania, Bulgaria, Columbia, Argentina, Uruguay, Venezuela, Macedonia și Serbia, având birouri de vânzări în Germania, Danemarca, Olanda, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md