Consiliul Național al Tineretului organizează cea de a IV-a ediție a Festivalului Tineretului. Când va avea loc acesta

Natalia-Screlea-920×517

Consiliului Național al Tineretului din Moldova va organiza cea de a IV-a ediție a Festivalul Tineretului. Festivalul din acest an va fi o platformă de susținere a candidaturii orașului Chișinău pentru titlul de Capitală Europeană a Tineretului pentru anul 2021.

Festivalul Tineretului este unul dintre cele mai mari evenimente din țară, organizat pentru și de către tineri, cu participarea reprezentanților din mai multe regiuni ale țării, a tinerilor din diferite categorii sociale, inclusiv și cei cu oportunități reduse, cu implicarea persoanelor publice și a organizațiilor internaționale.

Evenimentul din acest an se va desfășura conform genericului ONU al Zilei Internaționale a Tineretului, și anume – „Spații sigure pentru tineri”. Indiferent dacă sunt spații civice, publice, digitale sau fizice, acestea sunt esențiale pentru a permite tinerilor să se implice, să participe și să se simtă parte a comunității din care fac parte.

Festivalul Tineretului va fi organizat la data de 11 august pe strada pietonală Eugen Doga. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente