20:27:58 16.04.2024
Stiri

Promisiunea SFÂȘIETOARE pe care prințul William i-a făcut-o Prințesei Diana după divorțul de prințul Charles. Din păcate, nu și-a mai putut-o respecta

Monden 01.08.2018 18:03 Vizualizări2035 Autor: Ziarul National
Promisiunea SFÂȘIETOARE pe care prințul William i-a făcut-o Prințesei Diana după divorțul de prințul Charles. Din păcate, nu și-a mai putut-o respecta Sursa: avantaje.ro


În cartea sa despre viața Prințesei Diana, „A Royal Duty” („O slujbă regală”), Paul Burrel, ultimul majordom al Prințesei Diana, relatează o întâmplare impresionantă care a avut loc imediat după divorțul Prințesei de Prințul Charles. Cu puțin timp înainte de dispariția fulgerătoare a acesteia, Prințul William i-a făcut mamei sale o promisiune impresionantă și tristă în egală măsură.

De la agonie la extaz

Într-un final, viața i-a zâmbit și Prințului William. Azi este fericit și împlinit. Are o soție adorată și respectată de o lume întreagă și trei copii frumoși.

Copilăria și adolescența i-au fost marcate, însă, de drame incredibile, copleșitoare și greu de dus chiar și de un adult. Copil fiind, a fost martorul certurilor dintre părinții săi, adulterului tatălui său, care a culminat cu divorțul părinților. La acea vreme, William avea doar 14 ani.

La doar un an distanță, își pierde mama în cumplitul accident din tunelul parizian. La înmormântare, William stă lângă sicriul mamei sale sub privirile împietrite ale oamenilor prezenți la funeralii, dar și ale milioanelor de telespectatori din întreaga lume. Deși sufletul îi urla de durere, a rămas demn și puternic.

Nici nu e greu de imaginat în ce măsură l-a putut traumatiza acest eveniment pe adolescentul William.

Promisiunea sfâșietoare pe care prințul William i-a făcut-o Prințesei Diana nu a mai putut fi respectată

În 1996, odată cu pronunțarea divorțului dintre Prințul Charles și Prințesa Diana, aceasta din urmă a pierdut o serie de avantaje, printre care și titlul nobiliar deținut în cei 15 ani de mariaj, acela de Alteță Regală. Prințul Charles a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca acest titlu să-i fie retras fostei sale soții.

Astfel, Diana redevenea un om obișnuit. Mama prinților William și Harry era acum Diana, prințesă de Wales, iar protocolul cerea să facă reverență în fața tuturor membrilor familiei regale, inclusiv în fața propriilor fii.

William nu a putut rămâne indiferent la umilința la care a fost supusă mama sa. Prin urmare, i-a făcut acesteia o promisiune sfâșietoare, care a făcut-o pe Diana să izbucnească în lacrimi: „Mamă, nu-ți face griji. În ziua în care voi deveni Rege, îți voi da titlul înapoi.”

Din nefericire, moartea subită a Prințesei nu i-a mai dat posibilitate Prințului William să-și respecte promisiunea.

Sursa: avantaje.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md