/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Persoanele cu vedere slabă vor primi gratuit ochelari de la primăria Chișinău. Ce acte sunt necesare

01 august 2018, ora 18:43

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei municipiului Chișinău, în anul 2018 pentru procurarea ochelarilor persoanelor cu deficiențe de văz este stabilită suma de 500 de mii lei.

Listele de așteptare și dosarele persoanelor care vor fi asigurate cu ochelari vor fi perfectate de către Organizația Teritorială (OT) Chișinău a Asociației Obștești „Asociația Nevăzătorilor din Moldova”. Pachetul de acte solicitat va conține: copia actului de identitate, copia certificatului de dizabilitate și certificatul de venit. Prioritar în listă vor fi incluși membrii OT Chișinău ai „Asociația Nevăzătorilor din Moldova”.

Menționăm că numărul anual al beneficiarilor de servicii de corecție vizuală gratuită prin asigurare cu ochelari va fi determinat de limita surselor financiare aprobate în bugetul municipal pentru acest scop.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram