/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Marijuana, legalizată într-un stat post-sovietic. În ce țară consumul canabisului nu va fi sancționat

missing
01 august 2018, ora 16:36

Inițiativa a venit din partea partidului politic din Georgia „Girchi”. Membrii acestuia sunt de părere că persoana care consumă marijuana trebuie să fie responsabilă de consecințele pe care le are aceasta asupra sănătății. Potrivit politicienilor georgieni, pedeapsa împotriva consumatorului de marijuana numai cu argumente moraliste și paternaliste contravine dreptului la libera dezvoltare a individului și prin urmare contravine celui de-al 16-lea articol al Constituției georgiene

Până în prezent, utilizarea de marijuana în Georgia a fost considerată o infracțiune administrativă și era pedepsită cu amendă de până la 500 lari (aproximativ 200 de dolari), scrie meduza.io.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram