(video) Recomandări pentru serile de august. Ce filme vor apărea la Patria în această lună

christopher-robin-8

Pentru serile călduroase ale ultimei luni de vară ați putea să mergeți la un film. Mai jos listăm premierele care vor fi prezentate în luna august în cinematografele Patria.

Alpha 3D – 23 august


Alpha urmărește o poveste epică despre supraviețuire de acum 20.000 de ani, în timpul ultimei ere glaciare. În timpul primei sale vânători, considerată o inițiere a celui mai de elită grup al tribului său, tânărul Zeta este rănit și considerat mort după ce o vânătoare de bizoni se sfârșește groaznic. Trezindu-se rănit, singur și departe de satul său, el trebuie să învețe să supraviețuiască și să navigheze prin sălbăticia aspră și neiertătoare. În timp ce dezvoltă o prietenie cu un lup, Alpha, ei învață să se bazeze unul pe altul pentru a vâna, a face față nenumăratelor pericole și pentru a-și găsi drumul spre casă înainte ca iarna neiertătoare să sosească.

Mamma Mia – 16 august

La zece ani după ce Mamma Mia! Filmul a cumulat încasări de peste 600 de milioane de dolari pe tot globul, sunteți invitați să vă întoarceți în Kalokairi, magica insulă a Greciei, pentru un nou muzical original bazat pe cântecele formației ABBA. Distribuția originală a primul film se întoarce, de asemenea, și lor li se alătură nume noi precum Lily James (Cinderella, Baby Driver).

Mamma Mia! O luăm de la capăt e produs de Judy Craymer și Gary Goetzman, care au produs și primul film. Craymer este, de asemenea, creatoarea și producătoarea muzicalului-blockbuster internațional.

Ol Parker, scenaristul emoționantului The Best Exotic Marigold Hotel, este scenaristul și regizorul acestei continuări, după o poveste scrisă de Catherine Johnson, Richard Curtis și el însuși. Benny Andersson și Björn Ulvaeus se întorc, de asemenea, pentru a compune cântecele și versurile, dar și ca producători executivi. Alături le stau, tot în calitate de producători executivi, Tom Hanks, Rita Wilson, Phyllida Lloyd, Richard Curtis și Nicky Kentish Barnes.

În noua comedie muzicală îi vom revedea pe Meryl Streep (Donna), Julie Walters (Rosie), Christine Baranski (Tanya), Amanda Seyfried (Sophie ), Dominic Cooper (Sky), precum și pe Pierce Brosnan (Sam), Stellan Skarsgård (Bill) Colin Firth (Harry), cei trei posibili tați ai lui Sophie.

Pe măsură ce filmul merge înainte și înapoi în timp pentru a arăta cum relații formate în trecut rezonează în prezent, Lily James va fi Donna din tinerețe. Tinerele Rosie și Tanya sunt Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) și Jessica Keenan Wynn (Broadway’s Beautiful). Tânărul Sam este interpretat de Jeremy Irvine (War Horse), în timp ce tânărul Bill este Josh Dylan (Allied), iar tânărul Harry este Hugh Skinner (Kill Your Friends).

Slender Man 2 – 16 august

Slender Man spune povestea unei creaturi înalte, cu brațe anormal de lungi, lipsit de trăsături faciale, care este responsabil pentru dispariția a nenumărați copii și adolescenți.

The Meg 3D – 10 august

Jason Statham şi Li Bingbing mizează pe acţiune explozivă în thrillerul SF „MEG: Confruntare în Adâncuri”, regizat de Jon Turteltaub.

Submarinul unei echipe de cercetatori este atacat de o creatură marină uriaşă, despre care se ştia că dispăruse, iar acum a rămas avariată pe fundul Pacificului, fără posibilitate de ieşire pentru echipaj. Cu puţin timp la dispoziţie, Jonas Taylor (Jason Statham) – scafandru profesionist expert în salvări – este recrutat pentru a conduce misiunea de salvare a cercetătorilor şi a întregului ocean de ameninţarea imparabilă a unui rechin gigant preistoric, cunoscut sub numele de Megalodon.

Ceea ce nimeni nu îşi putea imagina este faptul că Taylor a mai întâlnit monstrul în urmă cu câţiva ani, în timpul unei expediţii în adâncul oceanului. Acum, împreună cu Suyin (Li Bingbing), acesta trebuie să îşi înfrunte frica şi să-şi rişte viaţa pentru a salva situaţia, chiar cu riscul de a se lovi din nou de cel mai mare prădător din toate timpurile.

The Darkest Minds – 2 august

După ce o pandemie ucide majoritatea copiilor și adolescenților din America, cei 2% care au supraviețuit dezvoltă diverse superputeri. Supraviețuitorii bolii au rămas cu puteri nefirești care pot fi descrise doar printr-o culoare: verde (super inteligență), albastru (telekineză), galben (control asupra electricității), portocaliu (putere asupra minții) și roșu (controlul focului). Ei sunt considerați prea periculoși pentru societate, și sunt luați de la familiile lor și plasați în lagăre de detenție. Ruby Daly, o adolescentă de 16 ani, cu puteri telekinetice, este trimisă la Thurmond, o tabără pentru copiii ca ea. Acolo ea se simte nefericită și speriată de ceea ce s-a întâmplat cu ceilalți asemenea ei. Ruby reușeste să scape din tabăra oribilă cu ajutorul ligii copiilor, și de acolo viața ei se schimbă pentru totdeauna. Ea se alătură unui grup de adolescenți care încearcă să fugă din calea maleficului guvern.

Cristopher Robin și Winnie de Pluș – 2 august


Christopher Robin, capul unei familii din clasa muncitoare, îl întâlneşte pe prietenul lui din copilărie, Winnie-the-Pooh, care îl va ajuta să redescopere plăcerile vieţii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente