Pay&Save oferă un serviciu nou clienților săi: primul Mall Online din Moldova- iMall.md

imall-paysave-imusic-site

Așa cum v-am obișnuit, vă ținem la curent cu evoluția industriei tehnologice. Noi vă oferim informație, e în puterea voastră să o transformați în ceva productiv.

Mereu preocupat de calitatea serviciilor, Pay&Save vă oferă un nou produs inovativ pe piața din Rep.Moldova. În premieră vă punem la dispoziție- iMall.md- primul Mall Online din Republica Moldova.

Ești agent comercial, ai conturi deschise la Moldova Agroindbank, prin prisma proiectului de loialitate Pay&Save îți mărești potențialii cumpărători, și totodată ai posibilitatea să-ți dezvolți și comerțul online pe imall.md.

Conceptul nostru de Market- place încurajează pe de o parte companiile care nu au posibilitatea să-și creeze propriul magazin de vanzare ONLINE, însă cei care au deja trebuie doar să se alipească unui E-commerce HUB. Menționez faptul că, partenerii comerciali Pay&Save își pot plasa produsele sale absolut GRATUIT pe platforma noului Mall Online”, a menționat dl. FOCA BORIS- CEO iMall.md

Parte componentă a platformei iMall.md este iMusic –Music Selling Platform, Prima Platforma de vînzare a Muzicii din Europa de Est! Dezvoltarea conceptului de ONLINE în domeniul Cultural- este o prioritate pentru iMall, dar și o susținere a artiștilor pentru munca și efortul depus.

Profesionalism, calitate bună la preț redus, disponibilitate completă, livrare rapidă!

Vă dorim spor la cumpărături!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente