Cei care așteaptă ediția din 2018 a Festivalului Gustar vor trebui să se mulțumească cu alte evenimente

gustar1
Foto: GUSTAR

Festivalul Internaţional GUSTAR, cel mai mare festival muzical al anului din Moldova, a avut până în 2017, șapte ediții. Din păcate în 2018, organizatorii festivalului au spus că iau o pauză pentru a se pregăti de 2019.

Același lucru s-a întâmplat și cu ediția din 2015, care a avut loc în 2016. Potrivit programului din 2018, festivalul urma să aibă loc în perioada 18-19 august 2018, în cadrul Rezervației naturale „Orheiul Vechi”.

Vedeți aici lista evenimentelor care se vor organiza în august 2018 în Moldova.

pomul11

Mai mulți fani ai festivalului au trimis mesaje organizatorilor, și au primit un asemenea răspuns:

gustar111

 

Ce s-a întâmplat în 2017

Festivalul în cifre: două zile, 14 trupe muzicale cu stiluri și direcții diferite, din 5 țări ale lumii au evoluat în fața a peste 15 mii de oaspeți ai festivalului Gustar. S-au mâncat aproape 5 tone de frigărui, s-au copt și fiert 4000 de porumbi, s-a băut 10 000 litri de bere vin. La fel, oaspeții au participat la zeci de master-class-uri și excursii, la multe jocuri sportive și distracții, au făcut zeci de live-uri pe rețelele de socializare.

Despre Gustar

De-a lungul anilor în care este organizat Gustarul, evenimentul a devenit unul de importanță națională. Festivalul Gustar este un spaţiu care pentru două zile devine centrul cultural și de divertisment al țării. Gustar e mai mult decât un festivalul muzical, pentru că oaspeții noștri sunt cea mai importantă parte a evenimentului.

Gustar înseamnă o posibilitate unică de a petrece un weekend deosebit cu familia sau prietenii într-un spațiu natural, în care veți asculta cei mai populari artiști ai momentului, veți putea efectua excursii în zone istorice, participa la numeroase activități și workshop-uri din art zone, book zone, târgurile și expozițiile prezente acolo… Festivalul fiind dedicat tuturor vârstelor și preferințelor culturale!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente