Reușita atacantului moldovean, Virgiliu Postolachi este elogiată de mai multe publicații sportive internaționale

Virgiliu+Postolachi+Mikel+Carro+Paris+Saint+Iq7JiE5Ustvl

Reușita lui Virgiliu Postolachi din meciul cu Atletico Madrid a fost discutată de mai multe publicații internaționale. Despre reușit acestuia au scris așa publicații ca: The Sun sau L’Equipe, Eurosport sau France Fotball.

Amintim că, Virgiliu Postolachi este dorit de Federația Românească de fotbal în lotul selecționate sale de juniori. FRF face tot posibilul pentru a-l naturaliza pe cel care a fost desemnat de L’Equipe cel mai bun jucător al meciului PSG-Atletico Madrid câștigat de echipa franceză, după reușita lui Postolachi din minutul 92, scrie prosport.ro.

Vezi mai jos titlurile publicațiilor internaționale:

The Sun: „Magnifique. PSG – Atletico Madrid 3-2: Virgiliu Postolachi a marcat un gol uluitor în ultimele momente după o execuţie frenetică.”

Eurosport: „Reuşita din final a lui Virgiliu Postolachi a propulsat PSG peste Atletico Madrid”

L’Equipe: „Virgiliu Postolachi a adus victoria lui PSG în meciul cu Atletico Madrid”

France Football: „Partida se îndrepta spre loviturile de departajare, când tânărul atacant Virgiliu Postolachi a aşezat balonul în plasa laterală”

Virgiliu a semnat un contractul pentru o perioadă de 3 ani cu echipa din capitala Franței. Tânărul fotbalist de 18 ani din Republica Moldova, a câștigat titluri de campion al Franței cu echipa PSG U17. Acesta este elev al academiei Paris Saint Germain din anul 2013. Acesta a jucat și 6 meciuri în cadrul turneului UEFA Youth League pentru PSG U19, în care a reușit să marcheze două goluri în poarta echipei  Celtic și FC Bayern Munich.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente