Recomandări #diez. Evenimente frumoase la care să mergi în prima zi a lunii lui Gustar

pexels-photo-884977
Foto: Quang Anh Ha Nguyen

Luna lui Gustar vine cu temperaturi aride și mult soare. Dacă nu știi unde să mergi pe acest timp, echipa #diez îți sugerează o serie de evenimente. 

# Degustarea vinurilor „DAC” și a bucatelor „Millor Cafe”

Image may contain: text
În prima de zi lunii august cei de la Millor Cafe și-au propus să delecteze papilele gustative a clienților și au pus la cale un eveniment drăguț pentru iubitorii de vinuri gustoase, combinate cu bucatele atent preparate. O sărbătoare ce combină experiența vizuală cu cea gustativă. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# Solicităm informații de la autorități!

Image may contain: text

Orice cetățean poate solicita informație de la instituțiile statului, iar acestea sunt obligate, în termen de 15 zile lucrătoare, să o ofere. Într-un stat democratic, cetățenii trebuie să cunoască cum este exercitată puterea publică, cum sunt cheltuite resursele la care contribuie cu impozite, sau cum cei aleși și cei puși în funcție publică își îndeplinesc promisiunile. Mai multe detalii despre eveniment vedeți pe Facebook. 

# Șezătoarea gospodarilor „Hai Moldova”

Image may contain: tree, sky, plant, outdoor and nature

Junglă? Pădure scandinavă? Nu! Este Moldova anului 2019, aceasta dacă organizatorii își propun să se adune în 2018 pentru „vâneze” și să „culeagă” toate gunoaiele din țară! Organizatorii își propun să se înarmeze cu idei năstrușnice și să se adune miercuri, 1 august, la Șezătoarea anului. Mai multe găsiți pe Facebook.

# Geta Burlacu band feat Oleg Baltaga

Image may contain: 1 person, on stage and text

Miercuri seara, pe terasa mare la Uptown cafe, va avea loc un eveniment inedit. Geta Burlacu alături de Dan Bruma, Petru Haruta și legendarul Oleg Baltaga, o să cânte și o să încânte cu o vocea superbă și piesele alese cu mult drag și grijă. Detalii despre eveniment găsiți pe Facebook.  

# Clubul miliardarilor

Image may contain: 5 people, suit

Los Angeles la începutul anilor 1980. O companie de tineri decid să facă o înșelătorie, iar rezultatul favorabil promite o suma de bani imensă. Planul de îmbogățire se dovedește a fi viabil și în același timp mortal. Mai multe informații urmăriți pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente