(foto) Cum decurg lucrările de reparaţie a Grădiniţei nr. 26 din sectorul Buiucani

DSC_9161

Lucrările de reabilitare a Grădiniţei nr. 26 din sectorul Buiucani se desfăşoară conform graficului de execuţie şi se vor încheia până la sfârşitul lunii curente.

În timpul inspecţiei efectuate la grădiniţa nr. 26, primarul interimar Ruslan Codreanu a fost informat că în prezent se efectuează lucrări de reparație a acoperișului, de schimbare a ușilor și geamurilor, se repară spălătoria şi blocurile sanitare. În acelaşi timp, o parte din mobilierul din instituţie va fi schimbat.

DSC_9140

De menţionat că instituţia de educaţie timpurie beneficiază de un grant oferit de Guvernul României în valoare de circa un milion de lei. Concomitent, o parte din lucrările de reparație sunt finanțate din bugetul municipal.

DSC_9134

„Ne dorim să îmbunătăţim condiţiile în toate instituţiile de învăţământ din municipiu, dar şi imaginea sistemului educaţional în general. Pentru asta, trebuie să asigurăm gestionarea raţională a resurselor financiare şi calitatea lucrărilor de reparaţie”, a subliniat primarul interimar Ruslan Codreanu.

DSC_9128

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente