Îți place ciocolata din alune? Compania Fererro angajează 60 de degustatori pentru materia primă a Nutellei

topelement
Foto: bazonline.ch

Dacă ești un iubitor al celebrei creme de ciocolată Nutella, cea mai potrivită oportunitate de muncă a apărut. Producătorul italian Fererro a anunțat pe site-ul Openjobsmetis că este în căutare de 60 de degustatori pentru materiile prime utilizate la fabricarea ciocolatei Nutella, scrie bani.md. 

Singura condiție este să iubești ciocolata din alune și să fii dispus să te deplasezi la laboratorul companiei din Alba, nordul Italiei. De altfel, dacă ai alergii, ești rugat să nu aplici la acest job.

Candidații care vor trece de prima etapă vor fi instruiți timp de 3 luni în Italia, pentru a-și rafina gusturile și pentru a învăța cum să-și exprime în cuvinte experiențele gustative.

Jobul constă în patru ore de degustări pe săptămână, împărțite în două zile.

Având în vedere că munca este de doar 4 ore pe săptămână, puțin probabil ca banii să fie suficienți pentru a trăi, însă programul oferă posibilitatea unui al doilea job.

Compania spune că deja sunt persoane interesate de acest job și se arată convinsă că toate cele 60 de locuri vacante vor fi ocupate până în luna septembrie.

Pe site-ul Openjobmetis nu există vreun formular pe care să-l completezi, însă potențialii candidați pot expedia un email la adresa [email protected].

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente