/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Alertă meteo în Europa. Un val de caniculă extremă va lovi continentul în următoarele zile

missing
30 iulie 2018, ora 12:13

O perioadă caniculară va cuprinde Europa la începutul lunii august, iar temperaturile vor fi cu 4-7 grade Celsius peste media normală a acestei perioade. În nordul Europei, temperaturile vor fi cu 10 grade peste normalul lunii august, așa că autoritățile sunt în alertă pentru a preveni și neutraliza potențialele focare de incendiu.

Menționăm că cele mai mari temperaturi se vor înregistra în Spania, Portugalia, sudul Franței și Italia, dar nici Germania sau Austria nu vor fi ocolite de temperaturile care vor urca chiar și până la 35 de grade Celsius, valori anormale pentru aceste zone în timpul verii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram