02:55:25 17.04.2024
Stiri

VIDEO // Ruslan Codreanu: „Am GREȘIT. Eu nu sunt primar general...”

Politică 30.07.2018 09:44 Vizualizări2721 Autor: Ziarul National
VIDEO // Ruslan Codreanu: „Am GREȘIT. Eu nu sunt primar general...” captură privesc.eu


Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, care săptămâna trecută a fost pus la zid de consilierii liberali și socialiști pentru că s-a desemnat în această funcție, a recunoscut astăzi, după ședința operativă a Primăriei Chișinău, că a greșit la capitolul comunicare.

„Săptămâna trecută am fost cu toții martori la un val de emoții și speculații. Trebuie să recunosc că fac mai puțină comunicare și mai puțin PR. Grija mea este să nu lăsăm lucrurile blocate și să mergem pe mai multe capitole odată. Am greșit la capitolul comunicare. Este 1-0 pentru că nu am făcut publică informația și nu e nimic secret faptul că mi-am asumat responsabilitatea de interimar”, a declarat Codreanu.

În același timp, acesta spune că dânsul este doar viceprimar și fost consilier municipal votat de alegătorii din municipiul Chișinău. „Vreau să vă informez că sunt viceprimar din noiembrie 2017 și fost consilier municipal căruia cetățenii i-au acordat votul. Eu nu sunt primar general și nici nu stau în biroul primarului general. Cum nu aveam mașină de serviciu, așa și nu am. Nu tind să fiu primar general. Sunt viceprimar care mi-am asumat responsabilitatea de a scoate orașul din criză”, a punctat sursa citată.

Ruslan Codreanu a mai adăugat că, în vâltoarea evenimentelor de săptămâna trecută, a fost deraiată atenția de la proiecte cu adevărat importante. Unul dintre acestea prevede reformarea Primăriei Chișinău.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md