08:12:09 25.04.2024
Stiri

FOTO // Oameni celebri care au intrat în Cartea Recordurilor

Monden 29.07.2018 14:30 Vizualizări3179 Autor: Ziarul National


FOTO // Oameni celebri care au intrat în Cartea Recordurilor sursa: eva.ro

De peste 60 de ani, Cartea Recordurilor înregistrează oameni extraordinari şi lucruri ieşite din comun. În fiecare an, peste 50.000 de candidaturi sunt analizate şi peste 6.000 dintre acestea sunt omologate, primind oficial titulatura de record mondial. Iar câteva dintre aceste performanţe menţionate în Guinness Book of Records aparţin unor celebrităţi.

Bright Side prezintă câteva dintre recordurile stabilite de celebrităţi din showbiz şi din politică. Fie că au intrat în Cartea Recordurilor prin forţe proprii sau cu ajutorul altora, performanţele lor nu sunt legate de averile imense sau de poziţiile de topurile muzicale.

Dwayne Johnson, zis „The Rock”

Luptător profesionist de wrestling şi actor, Dwayne Johnson deţine mai multe recorduri mondiale, dar cel mai surprinzător dintre acestea are legătură cu selfie-urile. El deţine recordul pentru 105 selfie-uri făcute în trei minute. El a respectat condiţia care cerea ca fiecare selfie să încadreze corect chipul şi gâtul persoanei din prim-plan, ceea ce nu-i deloc uşor, mai ales când eşti contra-timp.

Michelle Obama

Fosta Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a luat parte la înregistrarea unui record mondial în 2011. Împreună cu un grup de 400 de copii, ea a devenit parte din cel mai mare grup de persoane care au făcut simultan sărituri cu picioarele şi braţele depărtate. Într-un interval de 24 de ore, 300.265 de oameni din întreaga lume au făcut asemenea sărituri, depăşind recordul anterior.

Shakira

Cântăreaţa columbiană deţine un număr impresionant de certificate de recorduri mondiale: trei! Shakira deţine recordul pentru cel mai bine vândut album în limba spaniolă şi pentru cel mai bine vândut single în spaniolă, dar a devenit şi prima persoană care a primit 100 de milioane de like-uri pe Facebook.

Ozzy Osbourne

În 2010 recordul pentru cel mai lung şi mai zgomotos strigăt al unei mulţimi a fost depăşit de 52.000 de spectatori prezenţi pe Dodger Stadium. Acel strigăt a fost condus de solistul trupei Black Sabbath, Ozzy Osbourne. Artistul a primit şi un certificat Guinness pentru această performanţă.

Robert Downey Jr.

Actorul nu a realizat singur un record, dar are cu ce se mândri. De ziua lui, Downey Jr. a primit o felicitare cu 5.339 de semnături ale fanilor, în timpul unei vizite în China. Recordul precedent fusese stabilit de o felicitare primită de societatea britanică de asigurări Churchill Insurance, notează Bright Side.

Ellen DeGeneres

Toată lumea face selfie-uri, dat cel realizat de Ellen în tmpul galei premiilor Oscar din 2 martie 2014 a spart toate recordurile, imaginea fiind distribuită de 3,3 milioane de ori pe reţelele de socializare. Surprinzător, performanţa a fost depăşită anul trecut, de un băiat în vârstă de 16 ani care a scris în glumă că are nevoie de 18 milioane de distribuiri pentru a câştiga un an de livrări gratuite de aripioare picante de pui. Mesajul lui a devenit viral şi a primit 3,4 milioane de distribuiri.

Sursa: eva.ro



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md