15:34:56 28.03.2024
Stiri

Scrisoare MOTIVAȚIONALĂ // „Aceasta sunt EU învățând să trăiesc fără așteptări”

Știri 28.07.2018 20:03 Vizualizări1066 Autor: Ziarul National
Scrisoare MOTIVAȚIONALĂ // „Aceasta sunt EU învățând să trăiesc fără așteptări” sursa: uti24.ro


Aceasta sunt eu în schimbare. Aceasta sunt eu lăsând în urmă trecutul care odată mă definea. Aceasta sunt eu uitând ce mi-au spus părinții despre mine si ce mi-au spus că am să devin. Aceasta sunt eu permițându-mi să fiu persoana care mi-am dorit să fiu, fără sentimentul că nu merit, fără teama de a o lua de la început. Aceasta sunt eu învățând din propriile mele greșeli. Aceasta sunt eu tot mai înțeleaptă. Aceasta sunt eu tot mai puternică.

Sunt aici în continuare. Aceasta sunt eu obținând tot ce vreau, dar învățând în același timp când să mă opresc. Aceasta sunt eu învățând cum să controlez dorința de a obține ceva fără a mai forța lucrurile. Aceasta sunt eu lăsând în urmă nevoia disperată de a controla lucrurile care apar în calea mea.

Aceasta sunt eu învățând că neobținând ceea ce vreau, nu mă face să fiu om ratat sau delăsător. Aceasta sunt eu învățând cum să schimb rolurile cu universul din când in când ca să privesc cum se desfășoară lucrurile si ce a pregătit pentru mine.

Aceasta sunt eu simțind frica, dar nelăsând-o să mă oprească. Aceasta sunt eu trăind cu teamă în loc să fug de ea. Aceasta sunt eu trăind cu singurătatea în loc să umplu golul cu lucruri temporare. Aceasta sunt eu trăind cu vocile din capul meu în loc să mă mai lupt cu ele.

Aceasta sunt eu acceptând că mintea mea nu va mai fi niciodată în pace, dar asta nu mă va împiedica să-mi găsesc pacea interioară. Aceasta sunt eu învățând că indiferent dacă vocile din capul meu mă vor conduce spre nebunie, le voi folosi în cel mai bun mod posibil. Aceasta sunt eu ascultând acele voci fără a le mai crede.

Aceasta sunt eu eliberându-mă de imaginea cu viața perfectă pe care mi-am dorit-o odată. Aceasta sunt eu învățând ca imaginea mea nu a fost clară sau poate a fost una greșită. Aceasta sunt eu învățând să trăiesc fără imaginea perfectă care reflectă portretul altcuiva. Aceasta sunt eu eliberându-mă de propriile mele așteptări.

Aceasta sunt eu învățând să aștept momentul potrivit la timpul potrivit. Aceasta sunt eu făcând pace cu timpul. Aceasta sunt eu oferindu-mi o pauză de la termenele limită.

Aceasta sunt eu învățând cum să trăiesc cu confuzia, durerea si ironia tuturor. Aceasta sunt eu încercând să îmi fac mai degrabă viața un prieten decât un inamic.

Aceasta sunt eu învățând că poate nu sunt în locul nepotrivit sau înconjurată de oamenii răi. Poate că sunt exact unde trebuie să fiu. Poate că aparțin acelui loc.

Aceasta sunt eu învățând să am încredere în Dumnezeu și în planurile Lui. Aceasta sunt eu în final învățând să respir ca și cum aș lua tuturor greutatea așteptărilor, inclusiv pe a mea.

Sursa: uti24.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md