Ce se întâmplă duminică, 29 iulie, la Chișinău? Iată la ce evenimente ai putea să mergi

45A1UJ9L3W

Dacă ai rămas în oraș și nu te plimbi pe malul Mării Negre la Odessa, atunci această serie de recomandări de evenimente o să-ți prindă bine. Fie că începi dimineața cu un antrenament sau că alegi mai târziu să vizitezi o galerie de artă, asigură-te că petreci ziua de duminică alături de oamenii tăi dragi.

# Antrenament în aer liber

O metodă interesantă de a-ți începe dimineața de duminică este un antrenament în aer liber. O astfel de activitate se organizează duminică, de la ora 10.00, în parcul Dendrarium. Înregistrează-te aici dacă dorești să participi. Detalii despre eveniment poți afla pe Facebook.

# Manifestație: De Ziua Constituției – Vrem limba Română

ODIP organizează o manifestație de Ziua Constituției. Tinerii vor să sensibilizeze autoritățile în privința modificării articolului din Constituție cu privire la limba de stat. Manifestația începe la ora 11.00 și va avea loc în fața Parlamentului. Aflați detalii despre eveniment aici.

# O vizită la galeria Andrei Mudrea

La galeria artistului Andrei Mudrea poți descoperi o colecție de lucrări originale și unice care sfidează așteptările și concepțiile despre arta modernă din Republica Moldova și nu doar. Expoziția se desfășoară în incinta atelierului de creație a artistului și se află în curtea interioară din strada Columna 106 (poartă galbenă).

Expoziția începe chiar din curtea galeriei și continuă în interior. Accesul este liber. Galeria primește vizitatori doar sâmbătă și duminică, între 11:00 și 17:00. Detalii poți afla aici.

# Workshop ceramică

Dacă vrei să faci ceva mai diferit, atunci poți participa la un workshop de ceramică. La workshopul de ceramică din această săptămână vei putea sculpta o mână care va servi drept suport pentru flori sau decorațiune pentru casă. Toate materialele sunt incluse. Atelierul începe la ora 05.30, iar participarea costă 400 de lei. Detalii aflați aici.

# Film la Patria: Hotel Transylvania 3

În filmul de animaţie al Sony Pictures, Hotel Transylvania 3: Monştrii în vacanţă, îi revedem pe monştrii noştri favoriţi în timp ce se îmbarcă pe un vas de croazieră luxos, iar pe Drac luându-şi şi el o vacanţă de la administraţia hotelului. Ei călătoresc cu mare plăcere fiindcă se bucură de toate facilităţile şi ofertele de la bordul vasului de croazieră, de la jocul de volei şi până la excursii organizate în locuri exotice, sau şedinţele de bronz la lumina lunii. Dar această vacanţă de vis se va transforma într-un coşmar, atunci când Mavis realizează că Drac s-a îndrăgostit de căpitanul vasului, misterioasa Ericka, care ascunde un secret periculos, care ar putea distruge întreaga lume a monştrilor. Vedeți aici orarul filmului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente