Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Lecție de educație civică. O…

Lecție de educație civică. O tânără din România a primit prin poștă gunoiul aruncat la marginea pădurii

O șoferiță din judeţul Mehedinţi, România, a primit prin poştă gunoiul pe care l-a aruncat la marginea pădurii. Expeditorul este un tânăr din Gorj care a găsit, prin mormanul de gunoaie, o factură. A fost indiciul care l-a condus la cea care a aruncat resturile la voia întâmplării. Drumarii organizează frecvent acţiuni de ecologizare a zonei respective. Şi ei au început să caute prin gunoaie documente care îi pot duce la cei care poluează, notează digi24.ro 

„M-am oprit să mănânc. Dar ce să mănânci dacă vezi un morman de gunoaie? Întâmplarea a fost că, printre gunoaie, doamna sau domnişoara a lăsat o factură. Le-am ambalat bine şi le-am trimis la adresă. N-a venit coletul înapoi, aşa că şocul vieţii ei a fost când l-a primit”, a povestit tânărul care a găsit gunoaiele.

Tănărul care i-a dat o lecţie femeii a primit chiar el una asemănătoare în copilărie. „Am aruncat o gumă pe jos când eram în clasa a şaptea sau a opta şi a venit un domn şi mi-a pus-o în păr”, a povestit el. Isprava lui a fost făcută publică de Secţia de Drumuri Naţionale Târgu Jiu din România.