Cinci centre multifuncționale ale Agenției Servicii Publice își extind programul de activitate cu o zi

62543

Începând de luni 30 iulie 2018 și până în data de 25 august 2018, alte cinci centre multifuncționale ale Agenției Servicii Publice își extind programul activitate cu o zi.

Astfel, pentru Serviciul eliberare a actelor de identitate și Serviciul stării civile din cadrul centrelor multifuncționale Căușeni, Comrat, Ialoveni, Sângerei și Centrul Multifuncțional Bălți care activează în prezent în regim de testare zilele de luni până sâmbătă vor fi lucrătoare, cu program de lucru cuprins între orele 8.00-17.00. Totodată, menționăm că Centrul Multifuncțional Căușeni a fost suplinit cu patru ghișee.

În același timp, începând cu data de 30 iulie 2018, programul permanent de lucru al Serviciilor înregistrare a unităţilor de drept și Serviciilor cadastrale teritoriale din cadrul centrelor multifuncționale va fi de luni până vineri iar sâmbătă și duminică vor fi zile de odihnă.

Serviciile eliberare a actelor de identitate, Serviciile stare civilă și Secțiile (Birourile) înmatricularea mijloacelor de transport, calificare și documentare a conducătorilor auto din cadrul centrelor multifuncționale vor activa permanent de marți până sâmbătă. Excepție fac centrele multifuncționale care au un program extins în perioada estivală a anului.

În acest context, aducem la cunoștința persoanelor care au fost programate la Serviciul eliberare a actelor de identitate Bălți pentru duminică, 29 iulie 2018, că trebuie să se adreseze la Centrul Multifuncțional din oraș pentru a fi reprogramate în una din zilele lucrătoare, la alegere.

Reamintim că din 16 iulie 2018 Centrele multifuncționale din Rezina, Cahul, Anenii Noi dar și centrele multifuncționale Chișinău Nr.1 de pe str. Mihai Viteazu și Chișinău Nr. 3 de pe str. Mihail Sadoveanu care activează în prezent în regim de testare prestează servicii șase zile din șapte, în loc de cinci. În plus, angajații oficiilor din Rezina și Anenii Noi au orarul de muncă de la 7.30 până la 17.00. Programul este valabil până în data de 25 august 2018.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente