/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Tranzacţie de milioane cu acţiunile centrului comercial Gemeni din Chişinău

missing
28 iulie 2018, ora 11:22

Numărul de 5.606.636 acțiuni ce figurează în tranzacţie, reprezintă o cotă de circa 47,87% din capitalul centrului comercial din Chișinău.

Acţionarul de la Gemeni a depus acţiunile în capitalul unui SRL

Tranzacţia a fost efectuată sub formă de “depunere a valorilor mobiliare ca aport la capitalul social al unei societăţii cu răspundere limitată sau al persoanei juridice nerezidente”, potrivit datelor publicate pe pagina CNPF.

Din informaţiile Mold-Street, în operaţiune a fost implicată compania Kroniaco Management Limited din Cipru, din Cipru, care deţine 47,87% din capitalul SA Gemeni cu valoare nominală de circa 23,8 milioane lei.

Kroniaco Management Limited a depus cota sa de 23,8 milioane lei şi în capitalul firmei Consens Imobil SRL, fondată pe 10 iulie 2018 şi care are aceeaşi adresă juridică cu SA Gemeni.

Citiți continuarea pe Mold-Street.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram