20:39:29 19.04.2024
Stiri

Lucrurile pe care trebuie să le știi înainte de a oferi o A DOUA ȘANSĂ. Merită sau nu să te împaci cu fostul

Știri 27.07.2018 20:01 Vizualizări2128 Autor: Ziarul National
Lucrurile pe care trebuie să le știi înainte de a oferi o A DOUA ȘANSĂ. Merită sau nu să te împaci cu fostul Sursa: avantaje.ro


Despărțirile sunt de multe ori greu de acceptat, iar ideea de a o lua de la capăt alături de o persoană străină poate ajunge să îi sperie pe foarte mulți oameni. Acesta este unul dintre motivele pentru care tot mai multe persoane iau în calcul ideea de a oferi o a doua șansă.

O a doua șansă poate oferi cuplului două experiențe total diferite. Există situația în care toate neînțelegerile din trecut sunt date uitării, iar cei doi parteneri fac eforturi pentru ca lucrurile să meargă perfect, dar și acel tip de relație în care obiceiurile care au dus la despărțire nu dispar, iar împăcarea devine doar o amăgire.

Lucrurile pe care trebuie să le știi înainte de a oferi o a doua șansă

Atunci când își propun să ofere o a doua șansă, cele mai multe persoane rememorează momentele frumoase ale relației, clipele de fericire și uită adevăratele motive care au dus la ruptură. Înainte de a se gândi la împăcare, femeile ar trebui să nu piardă din vedere câteva lucruri importante.

1. Sunteți dispuși să faceți eforturi pentru ca lucrurile să meargă bine?

Această întrebare ar trebui să fie în mintea ta dacă te gândești să îi oferi iubitului tău o a doua șansă. Dacă tu ești dispusă să faci eforturi pentru ca între voi să meargă totul bine, iar el nu, atunci relația este sortită eșecului.

2. Lăsați trecutul în urmă

A doua șansă presupune ca în momentul în care vă împăcați, lucrurile din trecut să rămână în urma voastră. În cazul în care problemele au fost mult prea grave și nu poți trece peste ele, atunci nu merită să te întorci la fostul iubit.

3. Vezi ce nu a funcționat

Problemele în relația de cuplu apar în momentul în care ceva nu a funcționat așa cum ar fi trebuit. Dacă te gândești la împăcare, dar comportamentul celui de lângă tine sau al tău este același, cel mai bine ar fi să te detașezi de această relație și să încerci să îți găsești sufletul pereche.

Sursa: avantaje.ro


Stiri relevante
07.05.2018 20:02 1495 Oferă-ți ȘANSA de a iubi din nou
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md