/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Și-ar fi omorât nepoata. Un bărbat din Brânzenii Noi a fost reținut pentru 72 de ore

27 iulie 2018, ora 18:17

La domiciliu a fost depistat un copil decedat cu semne de moarte violentă. Polițiștii au constat că, la ora 11:15, acasă s-a întors mama copilului, în vârstă de 25 de ani, care și-a găsit copilul cu mai multe plăgi”, Diana Maxim, ofițer de presă Poliția Telenești.

În această dimineață, fetița ar fi fost lăsată în grija bunicului, iar mama copilului a plecat la serviciu în același sat. Potrivit polițiștilor, bărbatul se află în stare de ebrietate. Deocamdată, nu se cunoaște din ce cauză s-a produs tragedia. Mamei fetiței de cinci luni a declarat, pentru polițiști, că, în ultimul timp, bărbatul făcea abuz de alcool. Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore la sectorul de poliție din Telenești. Potrivit informațiilor oferite de polițiști, bărbatul nu se află la evidența medicului psihiatru. Pe numele bărbatului a fost pornită o cauză penală. Dacă va fi găsit vinovat, locuitorul comunei Brânzeni riscă închisoare pe viață.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram