11:15:09 25.04.2024
Stiri

Dodon a anunțat cu FAST că merge în vacanță pe vârful Muntelui Athos și în Grecia, iar pentru cetățeni a avut un mesaj asemănător cu al premierului Medvedev

Politică 27.07.2018 12:48 Vizualizări2226 Autor: Ziarul National
Dodon a anunțat cu FAST că merge în vacanță pe vârful Muntelui Athos și în Grecia, iar pentru cetățeni a avut un mesaj asemănător cu al premierului Medvedev captură NTV Moldova
Momentul în care transmite mesajul pentru moldoveni


Președintele Igor Dodon intenționează să meargă în vacanță pe Muntele Athos și pe litoralul din Grecia. Chiar dacă a fost deja de trei ori la Athos, anul acesta șeful statului, alături de feciorii săi mai mari, intenționează să ajungă pe vârful muntelui, la o altitudine de peste 2 000 de metri. Igor Dodon a avut un mesaj și pentru moldoveni, anunțat cu zâmbetul pe buze.

„Tradițional, merg la Muntele Athos și în această perioadă planific, în premieră, să urc pe jos în vârful muntelui, la peste 2 000 de metri. Eu am fost deja de trei ori la Muntele Athos, dar mai mult pe la mănăstiri, practic la toate mănăstirile. Dar de această dată vreau să mă ridic, alături de feciorii mei mai mari, pe vârful muntelui. Probabil că o zi sau două voi fi în Grecia, alături de familie”, a spus Igor Dodon, în cadrul unei emisiuni de la NTV Moldova.

Întrebat ce le transmite moldovenilor, oficialul a avut un mesaj asemănător cu al premierului Rusiei Dmitri Medvedev, pentru pensionarii din Crimeea (întrebat când vor fi majorate pensiile, Medvedev le-a spus: Nu-s bani, dar voi aici țineți-vă n.r.).

„În rest, cetățenilor… (zâmbește n.r.) – optimism și să fim foarte atenți. Eu am mai spus proverbul: nu tot ce zboară se mănâncă. Și mai este un proverb bun: dă-i moldoveanului mintea cea de pe urmă. Noi din 2009 călcăm pe aceeași greblă. Să nu le pară că, dacă ăștia strigă mai tare sunt, sunt și cei mai buni”, a conchis Dodon.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md