/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Deputatul Cobzac: „În această noapte am fost nominalizat ca hoț de miliarde în Hâncești”. Ce i-a recomandat Candu

missing
27 iulie 2018, ora 11:08

„Familia mea a avut o surpriză mare în această dimineață. Nu ați reușit ieri să finalizați discursul în Parlament și să arătați cu degetul la cei care în viziunea dvs. au furat băncile, că în această noapte am fost nominalizat ca hoț de miliarde în Hâncești. Orașul a fost împânzit cu sute de inscripții denigratoare la adresa mea. Poarta casei, stâlpii, asfaltul, gardurile cetățenilor, toate au fost împânzite cu inscripții denigratoare. Savurez din plin democrația despre care vorbiți permanent de la această tribună. Dacă dvs. și conducerea partidului vă veți uita mai des în oglindă, veți vedea acolo că sunteți o conducere banditească și criminală”, a spus Grigore Cobzac.

În replică, Adrian Candu i-a recomandat deputatul să apeleze la autoritățile care se ocupă cu investigații, iar în cazul în care consideră că i se pune în pericol viața și sănătatea, ar putea fi examinată posibilitatea de a-i fi acordată asistența necesară și pază din partea statului. „Vă rugăm să vă adresați autorităților care se ocupă cu investigații. Dacă viața dvs. și a familiei e în pericol vom examina posibilitatea de a acorda toată asistența necesară și pază dacă este nevoie din partea statului.

Liberalul Ghimpu a intervenit menționând că acțiunile date vor avea un efect invers.

Am încercat să luăm o reacție de la inspectoratul Hîncești, însă acolo ne-au anunțat că trebuie întâi să meargă în teren și să inspecteze faptul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram